HULP EN ONDERSTEUNING

Inbouw op maat

Campers op Maat in de werkplaats

Complete camper laten bouwen?

Wil je een complete camper laten bouwen of heb je een geweldig idee en wil je dit verder uitwerken?
Dan is Campers op Maat wat je zoekt! Campers op Maat maakt hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Of u nou zelf een ontwerp heeft of dat wij samen een ontwerp maken: alles is mogelijk bij Campers Op Maat.

Vrijheid en avontuur

Waarom maatwerk?

– De inbouw volledig op maat
– De inbouw kan ook geplaatst worden in een bestaande bus
– Hulp en ondersteuning bij de voertuig keuze
– Uniek, persoonlijk en op maat gemaakt
– Waarde vaste investering
– 1 jaar garantie op de inbouw


Hoe werkt het?

Samen bespreken wij de wensen van uw ideale bus camper. Wij denken met u mee en geven advies. Als wij weten wat u wensen zijn, gaan we aan de slag met een ontwerp en zal de offerte worden gemaakt.

Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag. Afhankelijk van de specificaties van uw bus camper zal de inbouw tijd variëren van 6-10 weken U krijgt regelmatig een update over de status van uw bus camper.

Oplevering
Voordat wij de camper aan u overhandigen wordt deze bij de RDW gekeurd en komt deze als camper op kenteken te staan. Voor de oplevering plannen wij een moment om de camper te personaliseren.

Garantie
Uw bus camper is klaar om op reis te gaan. U krijgt van ons een uitgebreide uitleg en rondleiding door uw camper, zodat u op de hoogte bent van hoe alle voorzieningen werken.
Op de gehele inbouw zit een garantie van 1 jaar en op veel gebruikte onderdelen meestal langer. Ook in de toekomst kunt u rekenen op onze service voor eventuele aanpassingen of het monteren van accessoires.

Aankoopbegeleiding
Sta jij op het punt om een bus te kopen en weet jij niet precies waar jij op moet letten en wat kritische punten zijn voor de aankoop. Ook hierbij kan ik jou ondersteunen.

Wat zijn de voordelen van een aankoopkeuring voor uw bus?
Je bent zeker van een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel.
• Je bus wordt grondig geïnspecteerd. De resultaten bespreken wij samen na afloop van de keuring Je weet dus precies waar je aan toe bent.
• Wij kijken naar de onderhoud historie van de bus en of er ernstige mankementen zijn. Ook krijg je – indien deze beschikbaar is – informatie over de kilometerhistorie van de auto.
• Zo kan je dus makkelijker inschatten of de koop verstandig is. 

Kwaliteit en materiaal keuze

Campers op Maat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Ons team bestaat uit vakmannen, die jaren ervaring hebben binnen de camper- en interieurbouw.

De volledige bouw van uw camper gebeurt bij ons in eigen beheer, zodat wij de kwaliteit van de inbouw van de camper kunnen waarborgen. Wij werken met hoogwaardige materialen en producten die zowel comfort als levensduur van uw camper ten goede komen.

Xtrem
Xtrem isolatiemateriaal en duurzaam schapenwol waar zelfs de kleinste holle ruimtes mee worden gevuld om zo een goede isolatie van uw camper te verkrijgen.

Victron-energy
Voor de elektronica van uw camper maken wij gebruik van producten van Victron-energy , Dit Nederlandse bedrijf staat bekend om hoogwaardige elektronica producten. Bovendien zit op de meeste producten van Victron-Energy maar liefst 5 jaar garantie!

Dometic
Dometic als leverancier voor een compressor koelkast, dakluik, luifel, airco en/of toilet. Campers op maat probeert zoveel mogelijk rekening met het milieu te houden. Wij werken alleen met FSC goedgekeurd hout, kopen zoveel mogelijk lokaal in en zijn tegen verspilling.

Advies nodig of even brainstormen?

Ben jij van plan om een camper te laten bouwen of zelf te bouwen, maar wil je eerst advies hierover?
Maak dan een afspraak met ons voor overleg of een brainstorm sessie.

Start nu met het bouwen van jouw eigen droomcamper

Moed is de bereidheid om bang te zijn en het toch te doen!

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief, en ontvang als eerste aanbiedingen en relevant camper nieuws.